Prijava

Vaša prijava

U nedjelju biciklom od Buševca do jezera Čiče, pridružite se 9. Buševskoj biciklijadi

[]

Sve je spremno za deveto izdanje Buševske biciklijade. Kako ističu iz Udruge Moje Buševec ove godine organiziraju malo drugačiju rutu nego prethodnih godina, a nova lokacija biciklista bit će atraktivnija od dosadašnjih. Vozit će se 20 kilometara rekreativne vožnje, a kotizacije nema.

– Sami start je već odavno poznat. Kreće se sa Trga Seljačke Sloge u Buševcu. Kao i dosadašnjih godina prolazit će kroz sela Turopolje, Rakitovec, Kuče do Vukovine te onda novo izgrađenom biciklističkom stazom do jezera Starog Čiča, odnsono do zelenog platoa Skijaškog kluba na vodi “Zagreb”. Tamo će nas domaćini mjesnog odbora Staro Čiće te Vukovina u srcu ugostiti na “1. Odmoru na vodi”, okrijepiti i spremiti na povratak istom rutom nazad – ističe Danijel Rožić, predsjednik udruge.

Kao i do sada prvih 100 prijavljenih na startu dobit će majicu biciklijade na poklon. Prijave su od 14 sati, a sama biciklijada kreće u nedjelju 26. svibnja u 15 sati.

A u sklopu Biciklijade, Klub Mladih moj Buševec od 17 sati organizira 3. Dječju Usporku. Mališane možete prijaviti na broj 098 595 985 ili na face3book stranici Udruge kao i od 16:30 sati na licu mjesta.

Ova objava U nedjelju biciklom od Buševca do jezera Čiče, pridružite se 9. Buševskoj biciklijadi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.