Prijava

Vaša prijava

Raspjevani vikend Goričkih večeri: Stižu Pavel, Jole i Zdenka Kovačićek

[]

Pred nama je rasplesani vikend Goričkih večeri. Nakon što su dobru atmosferu u Tuđmancu do sada napravili Magazin, Metaklapa, Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica, a Velikogoričane su rasplesali i Robert Mareković i Swingersi slijedi još dva dana dobre zabave.

Večeras od 20 sati nastupit će zagrebački pop i rock sastav Pavel, predvođen autorom Aljošem Šerićem koji već deset godina svojim pjesmama osvajaju eter domaćih radiopostaja.

Pjevaju o životnim i ljubavnim temama, a njihova skladba „Poslije nas“ osvajala je vrhove glazbenih ljestvica i bila nominirana za nagradu Porin, dok su za pjesmu „Čuvaj me“ osvojili Porina za aranžman godine. Sudjelovali su i prvi put na ovogodišnjoj Dori s pjesmom „Do mjeseca“. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Na veliku pozornicu „Tuđmanca“ dolazi još jedan, iznimno uspješan i poznat pjevač zabavne glazbe – Joško Čagalj poznatiji pod nadimkom Jole. Ovaj popularni pjevač u glazbenoj je karijeri ostvario gotovo sve – brojne nagrade, pobjede na festivalima i velika priznanja publike među kojom je postao jedan od omiljenih ‘zabavnjaka’. A jedan od energičnih i nezaboravnih koncerata priredit će i u Velikoj Gorici i to u subotu 25. svibnja od 20 sati.

Svima znani hitovi ‘Duša od papira’, ‘Nosi mi se bijela boja’, ‘Kada žene tulumare’ te brojni drugi garantiraju vrhunsku zabavu!

Nedjelja je rezervirana za VG Blues, Rock & Country festival na kojem će istaknuti velikogorički glazbenici već tradicionalno publiku zabaviti nekim malo drugačijim glazbenim pravcima i omogućiti joj da ponovno uživa u live svirci. Gošća ovogodišnjeg Festivala je ‘kraljica bluesa i jazza’ Zdenka Kovačiček.

Na koncertu koji počinje u 18 sati u Parku dr. Franje Tuđmana nastupiti će još i Tomislav Goluban, Trio Quatro, Sky Groove, The Changes.

 

Ova objava Raspjevani vikend Goričkih večeri: Stižu Pavel, Jole i Zdenka Kovačićek se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Regionalno prvenstvo