Prijava

Vaša prijava

U zoni Hrašće od 15 sati: Na proslavu 80.godina DVD-a Hrašće stiže tisuće ljudi, na snazi posebna regulacija prometa!

[]

Kao što smo već najavili, naselje Hrašće danas će biti centar vatrogasnog svijeta turopoljskog i zagrebačkog područja.

Jer, od 16 sati kreće trostruko slavlje kod Vatrogasnog doma na Trgu Jurja Muliha – 80.god. postojanja DVD-a Hrašće, proslava Dana Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i obilježavanje 10 godina postojanja Počasne postrojbe VZ Grada Zagreba.

Službeni dio kreće s dočekom gostiju od 16 sati, no već od 15 sati na snagu stupa POSEBNA PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA/OBUSTAVA PROMETA. 

Naime, očekuje se kako će se na događaju okupiti na tisuće ljudi, stižu i brojni uglednici, predstavnici DVD-ova iz čitave Europe, Zagreba i turopoljskog područja.

Od 15 sati u subotu, 25. svibnja, do 4 sata u nedjelju, 26. svibnja, promet se zatvara na Velikoj cesti nakon nadvožnjaka u smjeru Hrašća, Odranskoj ulici, na završetku kod Đačke, Arbanasovoj (kod raskrižja s Mirnom).

Također i na raskrižjima Hrašćanska – Pinturska, Pinturska – Odranska, Đačka – Nova cesta, Novozagrebačka – Kolarićeva i Novozagrebačka – Velika cesta. U tom će periodu biti zabranjeno zaustavljanje i parkiranje na Trgu Jurja Muliha.

Promet će se odvijati obilazno Đačkom i Mirnom ulicom.

Ova objava U zoni Hrašće od 15 sati: Na proslavu 80.godina DVD-a Hrašće stiže tisuće ljudi, na snazi posebna regulacija prometa! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.