Prijava

Vaša prijava

U Buševec stiže urnebesna predstava o modernim vjenčanjima ‘Udavače’

[]

Na kazališne daske doma kulture u Buševcu 5. lipnja stiže hit predstava Hit teatra ‘Udavače’. Nagrađivana predstava govori o modernim vjenčanjima koja vrvi obiljem humorističnih situacija prije odlaska pred oltar.

Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja

Hvaljena predstava Hit teatra, pod umjetničkim vodstvom producentice Matee Elezović-Brdar, već nekoliko godina bez iznimke puni dvorane diljem Lijepe Naše te je dosad nasmijala više od 25 tisuća gledatelja.

Ispunjena humorom od prve do posljednje minute, predstava donosi bogatu galeriju zanimljivih likova koji su se nenadano našli u nesvakidašnjim svadbenim običajima i preokretima prije onog »sudbonosnog da«, a eksplozivnom glumačkom igrom i maštovitim interpretacijama utjelovio ih je sinergičan glumački trio – Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički i Jan Kerekeš.

Ova ekipa će vam donijeti hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti. Jer humor je uvijeku trendu.
Svoju kartu rezervirajte na 098 829 907. Predstava počinje u 20 sati.

Naslovna fotografija: HIT TEATAR

Ova objava U Buševec stiže urnebesna predstava o modernim vjenčanjima ‘Udavače’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.