Prijava

Vaša prijava

Mraclin u najefikasnijoj utakmici sezone “pregazio” Moslavac

[]

Mraclin je odigrao najefikasniju utakmicu ove sezone, dvoboj za prestiž, jer gosti iz Popovače uoči utakmice bili su dva boda viška, a kako su i Rugvičani poraženi u Gradićima mraclinska momčad zasjela je na četvrtu poziciju poretka. Uz to blistao je i domaći veznjak Filip Dianežević – tri gola i dvije asistencije.
U prvom dijelu utakmica je otvrena zicerom za domaće, u 7. minuti Marjanović je imao ogled “oči u oči” protiv vratara gostiju koji je izašao kao pobjednik. U 12. minuti Kos je kasnio u petercu na loptu djelić sekunde. Tek u 29. minuti na centaršut Kaurina u srce šesnaesterca, Dianežević prima i smiruje loptu te poentira za vodstvo.

Mraclin je drugu dionicu dvoboja odigrao perfektno. Na 2:0 povisio je sigurnom egzekucijom iz penala Dianežević, prethodno je Ždinjak u kaznenom prostoru pokosio Marjanovića. Desetak minuta kasnije Matić s lijeve strane pronalazi pred golom Smolkovića koji rezultat podiže na 3:0. U 71. minuti gosti su pogodili prečku, točnije njihov igrač Sabljak. U 74. minuti najbolji pojedinac susreta Dianežević podvalio je okomitu lopta za Sudara, njegov izlazak na golmana gostiju završava pogotkom za nedostižnih i zasluženih 4:0. Kod gola za 5:0, Kos se vješto probio u šesnaesterac, asistirao Dianeževiću, slijedi njegov okret i nizak udarac ispod vratara. Potom je u 80. minuti Marjanović s desne strane uputio lijep ubačaj na drugu stranu gdje iz voleja nisko loptu poklapa Kos i pogađa u mrežu Moslavca. Gosti su do počasnog gola došli iz prekida, lopta je ubačena pred domaći gol, a Sabljak je glavom sprema pod prečku. Pola minute prije zadnjeg sučevog zvižduka golijadu završava Kos, još jednom asistencijom Dianeževića napadač Mraclina Kos niskim poentiranjem u malu mrežicu stavlja rezultatski točku na “i” svojim drugim golom, za najefikasniju utakmicu Mraclina ove sezone.

IV. NL SREDIŠTE ZAGREB – B , 28. kolo

MRACLIN – MOSLAVAC 7:1

SRC Nova graba. Gledatelja 50.
Sudac: Sopić (Samobor). Pomoćnici: Jukić (Farkaševac) i Jantoljak (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 – Dianežević (29), 2:0 – Dianežević (56 – 11 m), 3:0 – Smolković (67), 4:0 – Sudar (74), 5:0 – Dianežević (77), 6:0 – I. Kos (80), 6:1 – Sabljak (88) , 7:1 – I. Kos (90).

MRACLIN: Dražić, Grižić (od 64. Borovac), J. Domitrović, Rajič, Marjanović, Smolković (od 68. Sudar), Rakas, Dianežević, Matić, Kaurin (od 85. Perić), I. Kos. TRENER: Tomislav Škrinjarić.

MOSLAVAC: Sliško, Sertić, Burić, Bartolić, Acel (od 82. Pavličević), Ždinjak, Cink (od 64. Malekinušić), Krznarić, Sabljak, Filipović, Bekavac. TRENER: Davor Kunert.

Ova objava Mraclin u najefikasnijoj utakmici sezone “pregazio” Moslavac se prvi puta pojavila na cityportal.hr.