Prijava

Vaša prijava

Još stignete postati najuzornija hrvatska seoska žena

[]

Podsjećamo da su u tijeku prijave za izbor Najuzornije hrvatske seoske žene čiji izbor organizira udruga “Uzorne hrvatske seoske žene”.

U kriterijima stoji kako najuzornija treba imati između 25 i 65 godina, biti hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. Ujedno treba biti poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života, obitelji i zajednice te treba pomagati drugim ženama raznim savjetima i idejama, a da do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

„Ovim projektom želimo pripomoći promociji vrijednosti i važnosti žene na selu s ciljem afirmacije i podizanja kvalitete življenja na hrvatskom selu, očuvanju obitelji i kulturne baštine, ali i sudjelovanjem u obilježavanju Svjetskog dana seoske žene koji se obilježava svake godine 15. listopada“ – istaknuli su iz Udruge.

Prijave traju do subote 1. lipnja, a slati ih možete na adresu Uzorne hrvatske seoske žene, Cekovići 26, 10413 Kravarsko ili e-mailom na katica.jerlekovic@gmail.com, dok će se Izbor održati 05. listopada u Zadarskoj županiji.

Ova objava Još stignete postati najuzornija hrvatska seoska žena se prvi puta pojavila na cityportal.hr.