Prijava

Vaša prijava

Postani vatrogasac na jedan dan: Dan otvorenih vrata uz Spidergasca i vatrogasni kviz!

[]

Nekoliko je dana, događanja, odnosno manifestacija tijekom godine koje u Velikoj Gorici naprave ozbiljnu gužvu, okupe toliki broj ljudi da se o tome priča, prepričava, opisuje… Pogotovo se to odnosi na zbivanja koja okupljaju najmlađe naše sugrađane, uvijek najzahvalniju i, naravno, najsimpatičniju publiku. Jedan od takvih događanja je i Dan otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica, koji je na rasporedu ove subote.

– Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže na našem Danu otvorenih vrata 1. lipnja, na kojem ćemo vam i ove godine pokazati kako izgleda rad u vatrogasnoj postrojbi i što sve radimo kako bismo osigurali vašu sigurnost – kažu iz našeg JVP-a, u kojem se aktivno pripremaju za ugošćivanje sugrađana svih generacija, uz posebnu pozornost usmjerenu prema klincima.

– Ove godine pripremili smo posebno iznenađenje. Naš Spidergasac dolazi s programom iznenađenja koji ne smijete propustiti! Uz to, za naše najmlađe sugrađane pripremili smo i posebnu potragu za skrivenim vatrogasnim “easter eggovima” po našoj opremi, s posebnim nagradama za one najuspješnije. Dođite i provedite dan s nama, saznajte više o našem radu, upoznajte naše heroje i sudjelujte u zabavnim aktivnostima – pozivaju iz Javne vatrogasne postrojbe.

Međutim, neće se baš sve vrtjeti oko najmlađih, sadržaja će biti i za one malo starije, pogotovo za one koji vjeruju da znaju dovoljno o svijetu vatrogastva. Naime, u pripremi je vatrogasni pub kviz, koji će biti podijeljen u tri kategorije; opće znanje o vatrogastvu, vatrogasna povijest i vatrogastvo u pop kulturi. Prostora će biti za najviše deset ekipa, u svakoj može biti između dvoje i pet članova, a svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

Subotnji program počinje u 10 sati u prostorima goričkog vatrogasnog doma.

Ova objava Postani vatrogasac na jedan dan: Dan otvorenih vrata uz Spidergasca i vatrogasni kviz! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.