Prijava

Vaša prijava

UŠ Franje Lučića poziva na prijemne za upis u glazbene i plesne obrazovne programe!

[]

50 godina tradicije, kvalitetan nastavnički kadar, brojni koncerti i nastupi, mnoštvo osvojenih nagrada na međunarodnim glazbenim i plesnim natjecanjima, zanimljivi projekti i suradnje, neki su od brojnih dokaza izvrsnosti Umjetničke škole Franje Lučića iz Velike Gorice, a povodom značajne obljetnice nedavno smo objavili i razgovor s ravnateljem UŠ F.Lučića, Borutom Vidoševićem.

Ako vaše dijete ima umjetničkih sklonosti, talenta, želi naučiti plesati ili svirati neki instrument znajte kako je škola upravo otvorila poziv na prijemne ispite za upis osnovnog glazbenog i plesnog obrazovanja!

– U našoj školi djeca mogu naučiti plesati suvremeni ples ili svirati neki od čak 13 instrumenata, klavir, violinu, violončelo, flautu, obou, klarinet, saksofon, trubu, rog, trombon, harmoniku, tambure i gitaru! Prijave za prijemni ispit se primaju do 4. lipnja, objava rezultata će biti 6. lipnja, a prijemni ispiti su 10. i 11. lipnja za ples, te 10. i 12. lipnja za glazbu – doznajemo iz Umjetničke škole Franje Lučića.

Detalje potražite na internetskoj stranici škole klikom OVDJE.

Naslovna fotografija: Umjetnička škola Franje Lučića

Ova objava UŠ Franje Lučića poziva na prijemne za upis u glazbene i plesne obrazovne programe! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.