Prijava

Vaša prijava

Građani predlažu policiji: Nadziranje brzine u vašem kvartu ili naselju

[]

Građani ponovno imaju priliku predložiti lokacije na kojima bi željeli da policija nadzire brzinu. Iz Policijske uprave zagrebačke pozivaju građane da svoje prijedloge pošalju do utorka 11. lipnja na mail zagrebacka@policija.hr.

Nakon toga će u skladu s planom aktivnosti organizacije „ROADPOL-a“ od 17. do 23. lipnja provesti preventivno-represivnu akciju „Nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga“, dok će se od 21. lipnja u 7 sati do 22. lipnja u 7 sati provoditi 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

– Akcijom je predviđeno provođenje mjera usmjerenih na ostvarivanje veće razine sigurnosti u prometu, s ciljem sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, kao i drugih težih prometnih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća – ističu iz PUZ-a.

Ova objava Građani predlažu policiji: Nadziranje brzine u vašem kvartu ili naselju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.