Prijava

Vaša prijava

Umjetnička škola Franje Lučića u subotu poziva na Dan puhačkih instrumenata

[]

Flauta, oboa, klarinet, saksofon, truba, trombon i rog…sve su to puhački instrumenti koje djeca mogu isprobati u subotu 8. lipnja na Danu puhačkih instrumenata u Umjetničkoj školi Franje Lučića. Prilika je to da se djeca upoznaju sa školom i instrumentima te danas/sutra postanu i sami učenici škole.

– Po broju ostvarenih nastupa i osvojenih nagrada na međunarodnim glazbenim natjecanjima, Puhački odjel se u proteklih 10 godina afirmirao kao najuspješniji i najaktivniji odjel Umjetničke škole Franje Lučića. U tom je periodu petero učenika Puhačkog odjela nastavilo studij na muzičkim akademijama – ističu iz ove goričke umjetničke škole te dodaju kako će ove godine i ‘Oskari znanja’ otići u ruke troje učenika, a mnogi od njih su u ovoj školskoj godini ostvarili brojne uspjehe.

Za ovu prigodu pripremljen je koncert učenika koji će se predstaviti u 10 sati u koncertnoj dvorani škole, a potom će svi zainteresirani moći isprobati puhačke instrumente u učionicama na 3. katu.

– Dođi, posjeti nas, povedi prijatelje, a ako ti se svidi, možeš se prijaviti za prijamni ispit za glazbenu školu, a audicija će se održati 10. lipnja i po potrebi 12. lipnja. Čekamo te – pozivaju iz škole.

Ova objava Umjetnička škola Franje Lučića u subotu poziva na Dan puhačkih instrumenata se prvi puta pojavila na cityportal.hr.