Prijava

Vaša prijava

U Centru za djecu i mlade otkrijte male tajne roditeljstva i komunikacije s djecom

[]

U Centru za djecu, mlade i obitelj traju upisi u program „Podrška roditeljstvu“. Grupa je namijenjena radoznalim roditeljima koji žele otkriti kako pristupiti roditeljstvu drugačije, preispitati svoj stil i način odgoja te razviti kvalitetniju komunikaciju i roditeljske vještine.

Program se odvija u malim grupama kroz 8 susreta koji se održavaju dva puta tjedno u večernjim satima od 1. do 24.srpnja, a vodit će ih socijalna radnica Iva Bačurn, inače integrativna dječja psihoterapeutkinja.

– Po završetku grupnog dijela programa, roditelji će imati mogućnost četiri susreta individualnog savjetovanja/razgovora prema vlastitim potrebama. Sudjelovati mogu jedan ili oba roditelja – ističu iz Centra.

Upisati se možete osobno u Centru, na telefon 6231-734, mobitel 091/6231-734 ili putem e-maila info@centar-dmo-vg.hr. Pohađanje programa je besplatno, a prijave traju do 25.lipnja.

Ova objava U Centru za djecu i mlade otkrijte male tajne roditeljstva i komunikacije s djecom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.