Prijava

Vaša prijava

Vikend u gradu: Zabava za cijelu obitelj, a stiže nam i legendarni Edo Majka

[]

Ovog vikenda čeka vas nastavak manifestacije 11. VG Festa i 2. Dana mladih. Organizatori su pripremili brojna događanja, a program će biti posvećen robotici, umjetnoj inteligenciji i zabavi za cijelu obitelj posebno za najmlađe.

Sve počinje već u petak manifestacijom “ Petek na Gorice“ gdje će u jutarnjim satima biti prilika za kupnju proizvoda lokalnih proizvođača, a u popodnevnim satima održava se otvorenje izložbe Renata Glogovčana, „Velika Gorica – nekad i sad“ te nastup VIS JANE, mladog glazbenika Martina Kutnara te za kraj večeri Dj Aldo Morro.

Po drugi put ove godine Tehnička škola Sisak dolazi u Veliku Goricu, a nakon sudjelovanja u Turopoljskom fašniku, ovog puta na Tuđmanac donose, između ostalog, i 3D printer kojeg će predstaviti, ali i pružiti djeci zanimljivu interakciju kroz 3D printanje. Po običaju, posjetiteljima će osigurati gaming, ali i sudjelovanje u izradi video igara.

Dani mladih posebno su posvećeni robotici i umjetnoj inteligenciji, stoga u suradnji s NOTUM Robotics Velikogoričanima će biti predstavljen Robot pas (s kojim će se posjetitelji moći i družiti), škola drona, 3D animacije gdje će djeca crtati na papir svoje omiljene likove npr. iz crtića, a potom će ih NOTUM robotics pretvoriti u 3D lika koji hoda. Imate ćete prilike vidjeti i robota LIDARA koji omogućava da vidimo stvari koje golim okom ne možemo vidjeti te mnogo toga još.

U suradnji s Ravnateljstvom Civilne zaštite kroz program “Na putu do smanjenja rizika od katastrofa” organiziraju aktivnosti u sklopu edukativne kampanje “Usvoji znanja da šteta bude manja”.

Za dobru zabavu na 11. VG festu bit će zadužen Edo Maajka, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih hip-hop izvođača na ovim prostorima. Edo Maajka će svojim nastupom dodatno obogatiti bogati glazbeni program i osigurati nezaboravan provod za sve posjetitelje.

 

Ova objava Vikend u gradu: Zabava za cijelu obitelj, a stiže nam i legendarni Edo Majka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.