Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici birat će se Miss sporta, a dio finalistica upoznao se s tradicijom našeg kraja

[]

Završen je casting za finalni izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, a projekt je predstavljen na manifestaciji Petek na Gorice. Dio finalistica Miss sporta Hrvatske tako se upoznao s dijelom tradicijske baštine Velike Gorice te posjetiteljima manifestacije predstavile Izbor koji će se održati 11. srpnja.

Među finalisticama će tako biti predstavnice atletike, gimnastike, nogometa, odbojke, plesa, rukometa, sinkroniziranog klizanja, akrobatskog rock & rolla, kickboxinga i karatea.

Gledateljima i žiriju sportašice će se predstaviti u nekoliko izlazaka, a posebno će biti zanimljiv talent show. U 45 sekundi finalistice će osmisliti koreografiju s kojom će predstaviti sport koji treniraju te time pokazati i svoju kreativnost. Osim talent showa sportašice će izaći u sportskoj odjeći, kupaćim kostimima, večernjim haljinama te malim crnim haljinama.

Sportašice će se osim titule nadmetati za sjajne nagrad. a među kojima je i trogodišnja stipendija veleučilišta za smjer sportski menadžment.

Prvi put u povijesti izbora, a prvi je održan davne 1992. godine, najljepše hrvatske sportašice nadmetat će se za lentu najbolje u Velikoj Gorici 11. srpnja, a četiri dana prije iskoristit će za upoznavanja, druženje, uvježbavanje koreografija i izlazaka te promociju velikogoričkog kraja.

Ova objava U Velikoj Gorici birat će se Miss sporta, a dio finalistica upoznao se s tradicijom našeg kraja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.