Prijava

Vaša prijava

‘Djeluj sada!’ i besplatno pregledaj madeže u idiličnom okruženju jezera Bundek

[]

Javnozdravstveno-preventivna akcija besplatnih pregleda madeža pod nazivom ‘Djeluj sada!’ održat će se ove subote, 15. lipnja, od 10 do 17 sati, na prostoru uz jezera Bundek s jugozapadne strane, doznajemo iz Sektora za zdravstvo Grada Zagreba.

To je jedna od najposjećenijih akcija te vrste, jer vam ne treba ni uputnica, a čak se ne morate ni predbilježiti! Samo dođete i uoči sezone godišnjih odmora i brčkanja u moru (ili lavoru, kako kome ‘padne grah’) provjerite kakva je situacija po pitanju madeža i kože.

– U akciji sudjeluje 20 stručnjaka iz Klinike za kožne i spolne bolesti i Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice, Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravstva i Klinike za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb. Osim pregleda madeža, građani će imati priliku saznati i korisne savjete o zdravstveno prihvatljivom ponašanju na suncu, a za najmlađe će i ovoga puta biti organizirane radionice – ističu iz Ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb Grada Zagreba.

Znači, ponovimo gradivo, besplatni pregledi kože i madeža na Bundeku ove subote, 15. lipnja od 10 do 17 sati.

Naslovna i fotografija u članku: Ilustrativna/ Anna Nekrashevich/pexels.com 

Ova objava ‘Djeluj sada!’ i besplatno pregledaj madeže u idiličnom okruženju jezera Bundek se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Posjet Parku znanosti