Prijava

Vaša prijava

Novi uspjeh ŽRK Udarnika: Luna Gojak i Leona Lilić u kadetskoj reprezentaciji!

[]

Nakon što su se sjajno predstavili na dvije uzastopne državne završnice u Poreču, sedmim mjestima u Hrvatskoj u kategorijima U-13 i U-15, u ŽRK Udarniku opet imaju pregršt razloga za sreću, ponos i zadovoljstvo. Naime, ponovno u Istri, ali ovoga puta u Umagu, okuplja se ženska kadetska reprezentacija Hrvatske, na kampu na kojem će izbornik Ivan Jerković bolje upoznati sve najbolje što nudi hrvatski ženski rukomet u ovoj kategoriji.

U tom društvu svoje su mjesto zaslužile i dvije naše igračice, dvije predstavnice Udarnika.

“Čak dvije naše igračice našle su se na popisu izbornika Jerkovića za okupljanje kadetske reprezentacije Hrvatske koje će se održati u Umagu od 22. do 28. lipnja! Naše igračice Luna Gojak i Leona Lilić privukle su svojim odličnim igrama pozornost izbornika, koji ih je uvrstio na popis od 36 igračica koje će imati priliku pokazati svoja znanja na okupljanju u Umagu”, istaknuli su iz Udarnika, uz dodatak:

“Popis nas je učinio neizmjerno ponosnima i sretnima, jer smo još jednom dobili nagradu za rad i trud, ali i još jedan u nizu dokaza da naši treneri izuzetno dobro rade sa djevojčicama u našoj školi rukometa. Izuzetno je ovo priznanje za dobar rad naše škole rukometa te vjerujemo da je ovo samo korak ka još većim uspjesima našega kluba.”

Velika je ovo stvar za naš najbolji ženski rukometni klub, nova potvrda kvalitete i upornosti, a najviše od svega veseli “proročanstvo” kojim su iz kluba završili svoju objavu…

“Bit će toga još…”

Neka tako i bude!

Ova objava Novi uspjeh ŽRK Udarnika: Luna Gojak i Leona Lilić u kadetskoj reprezentaciji! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.