Prijava

Vaša prijava

Mirjana Lučić ide u Pariz! Zaslužila je i dobila “wild card” za Igre

[]

Nakon što je sjajnim nastupa na Svjetskom prvenstvu u Japanu u tome uspio naš Velimir Šandor, svoju “vizu” za Paraolimpijske igre u Parizu izvadila je i naša Mirjana Lučić! Sudjelovala je Mirjana i na kvalifikacijama za Igre na Tajlandu, prošlog mjeseca u Pattayi, na kojima je stigla do polufinala, ali tamo i “zapela” u meču protiv Indijke Sahane Ravi.

Unatoč tome, Mirjana će nastupiti na Igrama u Parizu, i to zahvaljujući posebnoj pozivnici, odnosno “wild cardu”.

“Mirjana je prepoznata kao sportašica koja je zaslužila po rezultatima svoje mjesto na Paraolimpijskim igrama i od strane komisije je dobila pozivnicu! Veliki uspjeh za naš klub, za naš grad i za našu Hrvatsku! Ovo ljeto Mirjana sigurno neće odmarati jer je čekaju velike pripreme za čim bolji plasman. Jedva čekamo navijati i pratiti mečeve!”, objavili su iz Parastolnoteniskoga kluba Uspon, čija je Mirjana članica.

Paraolimpijske igre u Parizu na rasporedu su od 28. kolovoza do 8. rujna, a Mirjani će to biti drugi nastup pod olimpijskim krugovima. Prije osam godina, 2016. u Rio de Janeiru, dogurala je do petoga mjesta, što je samo jedan od brojnih njezinih uspjeha na domaćoj i međunarodnoj sceni. S obzirom na sve što je ostalo iza nje u proteklih 30-ak godina aktivnog bavljenja stolnim tenisom, apsolutno je zaslužila ovakvu priliku.

U drugi plan tako će pasti njezina zaduženja na čelu PSTK-a Uspon, kao i Parasportskog saveza Grada Velike Gorice, a s veseljem će je tih dana mijenjati i kolege iz velikogoričkog Crvenoga križa, čija je dugogodišnja djelatnica.

Ova objava Mirjana Lučić ide u Pariz! Zaslužila je i dobila “wild card” za Igre se prvi puta pojavila na cityportal.hr.