Prijava

Vaša prijava

Karate klub Centar obilježio kraj uspješne sezone uz medalje i polaganje za pojaseve

[]

Karatisti Karate kluba Centar na kraju su još jedne sezone, koju su završili, kako drugačije nego aktivno. Nastupili su na dva turnira i Zagrebačkoj karate ligi. Nastupili su na turniru u Maloj Subotici koji je okupio oko 450 natjecatelja te u Sisku na turniru s 250 karatista.

–  Iz Centra je najuspješnija bila Sara Brletić osvojivši srebro u uzrastu mlađih učenica i broncu u učenicama. Uz Saru srebro je osvojio Jakov Fistrić, a Kim Kumic i Patrik Jeromić su osvojili brončanu medalju – ističu iz kluba.

Foto: KK Centar

Na Zagrebačkoj karate ligi nastupili su s 12 članova i trenutno se u konkurenciji 26 klubova nakon 2. kola nalaze na 10. mjestu.

– Zadovoljni smo rezultatom jer samo nastupamo s mlađim članovima – dodali su iz kluba.

Ovog vikenda Antonio Brletić nastupio je na kadetskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu u kategoriji -52kg, no nažalost u konkurenciji 22 natjecatelja izgubio je u 2. kolu.

Pred najuspješnijom članicom kluba Frankom Jerkin još je nastup na velikom svjetskom turniru u Poreču Youth League, a na kojem je prijavljeno više od 3 700 natjecatelja iz 74 zemlje.

– Osim natjecanja obavili smo i polaganja za pojaseve naših početničkih grupa za bijelo-žuti, žuti, narančasti i crveni pojas. Čestitke svima koji su pristupili polaganju za pojas, te svim osvajačima medalja – dodaju iz Karate kluba Centar.

Foto: KK Centar

Foto: KK Centar

Foto: KK Centar

Foto: KK Centar

 

Ova objava Karate klub Centar obilježio kraj uspješne sezone uz medalje i polaganje za pojaseve se prvi puta pojavila na cityportal.hr.