Prijava

Vaša prijava

Naletio na motociklista u Buzinu pa pobjegao s mjesta nesreće

[]

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 17. lipnja oko 18 sati. Kako su izvijestili u ovom trenutku još uvijek nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke Volkswagen južnom kolničkom trakom Velike ceste u smjeru jugoistoka.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Mladosti 1. odvojak, skretao je u lijevo u smjeru sjevera na kolnik Ulice Mladosti 1. odvojka, a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja.

Tom je prilikom uslijed nepoštivanja prednosti prolaska prednjim lijevim djelom vozila naletio na bočnu lijevu stranu motocikla marke Kawasaki, kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera sjevernom kolničkom trakom Velike ceste u smjeru sjeverozapada, a u trenutku prometne nesreće zadržavao je smjer kretanja u raskrižju za ravno i u odnosu na osobni automobil imao prednost prolaska.

Nakon naleta motocikl je odbačen te je bočnom desnom stranom naletio na prednji dio osobnog automobila Renault, riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak koji se kretao zapadnom kolničkom trakom Ulice Mladosti 1. odvojkom u smjeru jugozapada i u trenutku prometne nesreće bio je zaustavljen na kolniku pred raskrižjem s Velikom cestom.

Nadalje, nakon naleta, motocikl je nastavio s nekontroliranim kretanjem u smjeru sjeverozapada te je sletio na meki teren nakon čega je vozač pao i ozlijedio se. Liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon prometne nesreće koju je prouzročio vozač s osobnim automobilom marke Volkswagen, zagrebačkih registarskih oznaka, napustio je mjesto događaja, propustio je pružiti liječničku pomoć osobi u opasnosti i nije o prometnoj nesreći obavijestio najbližu policijsku postaju.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, poduzetim mjerama i radnjama utvrdili su o kojem se vozilu radi te se nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem potvrde tko je u kritično vrijeme njime upravljao.

Ova objava Naletio na motociklista u Buzinu pa pobjegao s mjesta nesreće se prvi puta pojavila na cityportal.hr.