Prijava

Vaša prijava

VIDEO I Ivica Kostelić poziva rekreativce na 9. Buševsku biciklijadu

[]

– Bok ljudi, pozivam vas u nedjelju na 9. Buševsku biciklijadu! Dođite i provozajte se po 20 kilometara dugoj stazi i uživajte – pozvao je na ovu popularnu biciklističku manifestaciju naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić.

Nakon što su organizatori bili primorani zbog vremenske prognoze odgoditi prvotni termin, deveto izdanje Buševske bicikijade sprema se u nedjelju 23. lipnja na već dobro poznatom mjestu. Taj dan ujedno je i velika fešta u Buševcu je se slavi zaštitnik mjesta sveti Ivan Krstitelj.

Kako ističu iz Udruge Moje Buševec ove godine organiziraju malo drugačiju rutu nego prethodnih godina, a nova lokacija biciklista bit će atraktivnija od dosadašnjih. Vozit će se 20 kilometara rekreativne vožnje, a kotizacije nema.

– Sami start je već odavno poznat. Kreće se sa Trga Seljačke Sloge u Buševcu. Kao i dosadašnjih godina prolazit će kroz sela Turopolje, Rakitovec, Kuče do Vukovine te onda novo izgrađenom biciklističkom stazom do jezera Starog Čiča, odnsono do zelenog platoa Skijaškog kluba na vodi “Zagreb”. Tamo će nas domaćini mjesnog odbora Staro Čiće te Vukovina u srcu ugostiti na “1. Odmoru na vodi”, okrijepiti i spremiti na povratak istom rutom nazad – ističe Danijel Rožić, predsjednik udruge.

Kao i do sada prvih 100 prijavljenih na startu dobit će majicu biciklijade na poklon. Prijave su od 13 sati, a sama biciklijada kreće u 14 sati.

 

Ova objava VIDEO I Ivica Kostelić poziva rekreativce na 9. Buševsku biciklijadu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.