Prijava

Vaša prijava

FOTO Inspekcija zatvorila još dva ilegalna dvorišta na širem području grada

[]

Nakon što je građevinska inspekcija prije dva dana zatvorila jedno ilegalno dvorište za odlaganje otpada na području Kosnice, kako doznajemo danas su zatvorena još dva. Naime, uz to gorički komunalni redari spriječili su još jedno odlaganje otpada. Kad ih je vozač kamiona primijetio, okrenuo se i vratio natrag na područje Zagreba.

Podsjetimo, i prije dva tjedna djelatnici Komunalnog redarstva uhvatili su na ‘djelu’ osobe koje dovoze otpad u ilegalna dvorišta na području našeg grada. Tada je vozač zaustavio kamion na cesti te ga je zajedno sa suvozačem ostavio i pobjegao.

Zbog ovakvih slučajeva provode se pojačane mjere nadzora na velikogoričkom području, a iako je broj ilegalnih odlagališta znatno smanjen još uvijek značajan problem predstavlja ilegalan dovoz otpada s područja Zagreba. Nadamo se da će nakon zatvaranja ilegalnih dvorišta od strane inspekcije pridonijet rješavanju ove problematike na području grada.

Ova objava FOTO Inspekcija zatvorila još dva ilegalna dvorišta na širem području grada se prvi puta pojavila na cityportal.hr.