Prijava

Vaša prijava

FOTO Veteranski susreti osoba oštećena sluha u futsalu i pikadu u Velikoj Gorici

[]

Udruga osoba oštećena sluha ”Centar” Zagrebačke županije organizirala je međunarodni veteranski susret osoba oštećena sluha u futsalu i pikadu jučer (subota, 29.06.2024.) u Sportskoj dvorani Srednje strukovne škole Velika Gorica.

Foto: Marijana Ibriks/Centar

Foto: Marijana Ibriks/Centar

Natjecale su se momčadi i ekipe iz Bosne i Hercegovine (Banja Luka, Mostar, Sarajevo, Tuzla), Kosova, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske. U futsalu najbolja je bila momčad Herkul (Slovenija), ispred Tuzle i mađarske momčadi. Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su medaljama i peharima, a pojedinačno su nagrađeni najbolji igrač, najbolji vratar i najbolji strijelac. Na pikado turniru (sudjelovalo je 48 osoba u ženskoj odnosno muškoj konkurenciji) nagrađene su tri najbolje natjecateljice i tri najbolja natjecatelja.

Foto: Marijana Ibriks/Centar

Foto: Marijana Ibriks/Centar

Završni party održan je u prostoru ŠRC Udarnik.

Velika Gorica, 29.06.2024.  Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica, 29.06.2024.  Foto: David Jolić/cityportal.hr

Marijana Ibriks, tajnica/voditeljica projekta Udruge: ”Iznimno smo zahvalni za prvo, povijesno uspješno postignuće naše manifestacije, ovakve vrste za našu udrugu. Jednako tako, iznimno smo zahvalni sportskoj doktorici Višnji Mihalinčić, koja nam je ukrala srce, a također se zahvaljujemo i Gradu Velika Gorica koja je podržala naš projekt donacijom i ustupanjem prostorija u NK Kurilovec. Sljedeći turnir ovakvoga tipa je planiran 2027. godine isto u našoj Velikoj Gorici.

Kurilovec, subota, 29.06.2024. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica, 29.06.2024.  Marijana Ibriks, tajnica/voditeljica projekta Udruge ”Centar”. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Udruga je mlada, osnovana 2021. godine, ali se trudimo okupljati naše članove oštećena sluha kao i prijatelje oštećena sluha iz Lijepe naše te iz EU kroz ovakve i slične projekte.”

Galerija fotografija

Ova objava FOTO Veteranski susreti osoba oštećena sluha u futsalu i pikadu u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.