Prijava

Vaša prijava

Nevrijeme poharalo Zagrebačku županiju, rušilo je stabla i oštetilo krovišta kuća

[]

Nevrijeme koje je jučer zahvatilo kontinentalnu Hrvatsku najviše je pogodilo Zagrebačku županiju, Grad Zagreb, Varaždinsku županiju te Vukovarsko-srijemsku županiju. Kiša praćena jakim vjetrom i tučom uzrokovala je pad stabala i oštećenja krovišta objekata.

– Olujno nevrijeme prouzrokovalo je veliki broj intervencija vatrogasnih postrojbi. Prema podacima Županijskog vatrogasnog operativnog centra zaprimljen je veliki broj poziva građana na operativnim područjima Zaprešić, Dugo Selo i Ivanić-Grad te je, počevši od 14.20 sati, zabilježeno preko 100 intervencija. Na terenu su bile vatrogasne snage i to iz 73 postrojbe s 183 vatrogasca i 76 vatrogasnih vozila koji su radili na sanaciji šteta uzrokovanih olujnim nevremenom – objavili su iz Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

Foto: FB Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije

Nevrijeme je zahvatilo i područje Grada Zagreba koje je uzrokovalo pad stabala, plavljenje objekata te oštećenja krovišta. Ukupno bilježimo 36 tehničkih intervencija gdje je angažirano 128 vatrogasaca s 41 vatrogasnim vozilom iz JVP Grada Zagreba.

Foto: FB Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije

Ova objava Nevrijeme poharalo Zagrebačku županiju, rušilo je stabla i oštetilo krovišta kuća se prvi puta pojavila na cityportal.hr.