Prijava

Vaša prijava

Javna priznanja županije u rukama Velikogoričana, Zlatice Krznarić i Krunoslava Milatovića

[]

Zagrebačka županija i ove će godine na svoj dan dodijeliti Javna priznanja domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama zaslužnim za gospodarski, društveni i kulturni razvoj Zagrebačke županije te njena promicanja u zemlji i svijetu. Županijska skupština jučer je na svojoj sjednici donijela odluku o ovogodišnjim dobitnicima, a javna priznanja otići će i u ruke naših Velikogoričana.

Povelja Zagrebačke županije dodijelit će se tako Zlati Krznarić iz Donje Lomnice. Mnogima poznatoj kao tajnici KUD-a ‘Nova zora’ kao i tajnici Zajednice kulturno-umjetničkih društava Velika Gorica. Naša istaknuta sugrađanka poznata po svom kulturnom djelovanju dobila je i 2017. godine Nagradu Grada s likom Nikole Škrleca Lomničkog.

Klub žena Pokupsko također će dobiti Povelju Zagrebačke županije, za svoj istaknuti rad u društvu i lokalnoj zajednici. Nagradu Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji županije u zemlji i svijetu dodijelit će se Krunoslavu Milatoviću iz Kuča, predsjedniku dobrovoljnog vatrogasnog društva Kuče.

Od ostalih dobitnika, Povelja Zagrebačke županije dodijelit će se Udruzi „Hrvatski vitezovi – ratni veterani 1991. Dugo Selo“, Krunoslavu Pilku iz Zagreba, Ogranku Matice hrvatske u Jastrebarskom i Kuburaškom društvu „Tri kralja“ iz Jakovlja.

Priznanja će dobitnicima biti uručena na svečanoj sjednici u povodu Dana Zagrebačke županije u srijedu, 17. srpnja 2024. godine.

Ova objava Javna priznanja županije u rukama Velikogoričana, Zlatice Krznarić i Krunoslava Milatovića se prvi puta pojavila na cityportal.hr.