Prijava

Vaša prijava

Prijateljstvo koje traje: Folkloraši iz Čiča ugostili djecu i majke iz Kuće ljubavi

[]

Prijateljstvo koje traje već godinama sada je učvršćeno još jačom vezom. Članovi KUD-a Čiče iz Novog Čiča u svom Etno naselju ugostili su u srijedu grupu djece, majki i Caritasovih zaposlenica u Kući ljubavi.

– Sama suradnja s Kuće ljubavi traje nekoliko godina a pokrenula ju je voditeljica folklorno-plesačkih sekcija Društva Snježana Pastuović. Kako i sama radi s djecom, kroz godinu pokušava ih motivirati da svojim skromnim prilogom mogu napraviti dobra djela te pomoći raznim institucijama koje skrbe za djecu. Cilj nam je da naši članovi i posjećuju Kuću ljubavi te jedno vrijeme provedu u igri i druženju s djecom. – istaknuo je predsjednik KUD-a, Stipo Duvnjak.

Foto: FB Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Vrijeme je proteklo u druženju, zabavi i igri, na obostrano oduševljenje.

– Počastili smo naše drage goste sokićima i slasticama, a djeca su posebna bila oduševljena razgledavanjem drvenih tradicijskih kuća Turopolja. Suradnja će se i dalje nastaviti na zadovoljstvo sviju nas – rekao je na kraju predsjednik Duvnjak.

Foto: FB Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Foto: FB Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Ova objava Prijateljstvo koje traje: Folkloraši iz Čiča ugostili djecu i majke iz Kuće ljubavi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.