Prijava

Vaša prijava

Upoznajte Auroru, Anu, Jill i Magdalenu, posljednje finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske

[]

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupit će se u ponedjeljak 8. srpnja 2024. u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici gdje će se pripremati do četvrtka kada ćemo saznati koja će od 11 finalistica ponijeti titulu najljepššice Hrvatske. Izbor će se održati 11. srpnja u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

Nogometašica Ana Tutić ima 20 godina, a ovim sportom bavi se od svoje osme godine. Prve nogometne korake napravila je u ŽNK Vrbovec, nakon čega je prešla u ŽNK Dinamo, a trenutno igra za NK Sesvetski Kraljevec. Osim nogometa trenirala je razne sportove od odbojke, plesa i atletike koja joj je uz nogomet najveća ljubav. Ana je pohađala školu za medicinske sestre i uz školske obaveze izvršava redovno i one sportske. Trenira 4 do 5 puta tjedno i natječe se svaki vikend u ženskoj nogometnoj ligi. Kada nađe slobodnog vremena voli to kvalitetno iskoristiti pa pozove svoje frendove na nogač koji ne rade razliku što je žensko s njima u ekipi, već se otimaju za koga će Ana igrati, jer znaju da s njom sigurno pobjeđuju. Cilj joj je u budućnosti postati što uspješnija kako bi mogla promovirati ženski nogomet i sport općenito.

Gimnastičarka Aurora Ristović, ima 18 godina i dolazi iz Vukovara. Članica je Gimnastičkog kluba Vukovar, a u slobodno vrijeme voli čitati knjige, učiti jezike i trenirati. Studirat će turkologiju i francuski na Filozofskom fakultetu, oduvijek je odlična učenica iza koje su mnogobrojna natjecanja na kojima je ostvarila odlične rezultate.

Zagrebačka odbojkašica Jill Žnidaršić, ima 19 godina, a ovih dana čeka ju prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu te se nada da će uskoro tamo studirati. Članica je Odbojkaškog kluba Dinamo, a bavila se taekwondoom i plesom. Ipak, odbojka je njezina najveća ljubav i trenira ju već 11 godina. Bavi se modelingom i aktualna je prva pratilja Best model of Croatia i Best model of Zagreb. Aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama te pomaže onima kojima je pomoć potrebna. To u ispunjava i čini sretnom.

Magdalena Kovačić karatistica je iz Karlovca. Članica je Karate kluba Karlovac 1969., ima 24 godine i završava studij Fitomedicine. Zbog svoje strasti za sportskim načinom života i svijesti koliko joj unapređuje kvalitetu života, nedavno je postala certificirana trenerica kako bi sva svoja znanja mogla što uspješnije prenositi. U slobodno vrijeme uživa u rekreaciji u prirodi, plesu, glazbi i volontiranju. Uvidjevši kako ostvaruje sjajne rezultate na fakultetu što je više uključena u treniranje i natjecanja, počinje otkrivati i razvijati Brain Gym program; program integriranih vježbi za učinkovitije življenje i učenje.

Na fotografiji Aurora, Ana, Jill i Magdalena – foto: Renato Branđolica

Ova objava Upoznajte Auroru, Anu, Jill i Magdalenu, posljednje finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske se prvi puta pojavila na cityportal.hr.