Prijava

Vaša prijava

Ljeto u Buševcu može početi! ‘Buš-Kuš’ u petak donosi najbolje burgere, gin i akcijski film

[]

Dobra atmosfera, zabava, ukusna klopa, kino projekcije, ali i stand up show dovoljno su dobar poziv da ljetno provedete u Buševcu. Ogranak Seljačke sloge Buševec i ove godine pripremio je pregršt sadržaja u sklopu svoje popularne ljetne manifestacije ‘Buš-Kuš’ odnosno Buševsko kino u štalici.

U suradnji s Kino Gorica u Etno zadruzi Buševec na velikom platnu prikazat će se dva popularna filmska naslova, dok će i najmlađi imati prilike uživati u projekcijama koje će biti u Domu kulture Buševec u tri nedjelje.

Manifestaciju će u petak 12. srpnja od 20 sati otvoriti ‘Gavran party’ uz hamburgere i gin-tonic, a od 22 sata možete pogledati akcijski film ‘John Wick 4’ u kojoj glavnu ulogu ima Keanu Reaves.

Nedjelja 14. srpnja rezervirana je za najmlađe i animirani sinkronizirani film ‘Tarzan’ u Domu kulture od 11 sati.

Posljednjeg petka ovom mjesecu, 26. srpnja čeka vas ‘Mexican party’ uz tortilje, Turopoljsko pivo i koktele, a za dobar show pobrinut će se Alexandar Lazić. Ulaznice po cijeni od 10 eura možete već kupiti ili ih rezervirati na broj 098 829 907.

Dva dana kasnije, u nedjelju 28. srpnja, djeca će imati priliku pogledati dječji sinkronizirani film ‘Škola čarobnih životnja 2’. Projekcija počinje u 11 sati.

Ovogodišnji ‘Buš-Kuš’ zatvorit će ‘Retro-Štok-Kola party’ uz pulled pork i stock/colu 9. kolovoza. Svi programi počinju petkom od 20 sati, a film od 22 sata. Pod zvjezdanim nebom, na velikom platnu moći ćete pogledati romantičnu komediju ‘HIT-MAN’.

Najmlađi će posljednju kino projekciju moći pogledati 11. kolovoza, a na rasporedu je ‘Miraculous film: Pustolovine bubamare i crnog mačka’.

– Ak niste na moru, pridružite nam se i dojdite u Buševec i uživajte zajedno s nama – pozivaju iz Ogranka Seljačke sloge Buševec.

Ova objava Ljeto u Buševcu može početi! ‘Buš-Kuš’ u petak donosi najbolje burgere, gin i akcijski film se prvi puta pojavila na cityportal.hr.