Prijava

Vaša prijava

Vrbovec sve moćniji, s goričkim pečatom, ali Mraclin slaže novu ozbiljnu priču…

[]

U Mraclinu, kao i uvijek posljednjih godina, momčad slažu na vrijeme. Baš onako kako treneri, a među njima sasvim sigurno i Marko Biljan, najviše vole. Prvi su predstavljena pojačanja, zatim i novi trener, a mraclinski nogometni običaji kažu da nakon toga slijede i dogovori s igračima iz postojećega kadra.

Na službenim stranicama kluba tako je dosad potvrđeno da će na Gradi i iduće sezone igrati Igor Hajduk, Josip Domitrović, Ivan Kos, Bruno Dandić, Ivan Kaurin, David Marjanović, Ivan Rajić, Filip Dianežević, Dominik Smolković, Toni Borovac i Matej Godinić, a za očekivati je da će u danima pred nama biti objavljen još poneki dogovor s onima koji su iznijeli prošlu sezonu.

Dodaju li se tom popisu i novi igrači, golman Ivan Zagorac, koji je stigao iz Lekenika, zatim Marko Đurašić iz Posavca, Juraj Ivanković iz vukovinskog Jelačića i dugo željeni veznjak Jurica Brdek, koji je došao iz Samobora, jasno je da se u Mraclinu ponovno slaže ozbiljna momčad za ovaj rang. Momčad koja će se opet boriti za vrh, možda i kao jedna od najvećih prijetnji prvom favoritu za osvajanje prvoga mjesta u 4. NL Središte, a to bi trebao biti Vrbovec.

Ambiciozni Vrbovčani doveli su nekoliko igrača iz viših rangova, među kojima su i dvojica nama jako dobro poznatih imena. Poziv iz Vrbovca, nakon epizode u Dugom Selu, u trećem rangu hrvatskog nogometa, prihvatio je Jurica Kovačić zvani Đuka, a svlačionicu će s njime dijeliti i Nikola Rak, koji je prošle sezone pomogao Tigru iz Sv. Nedelje da dođe do naslova prvaka u ovom rangu. Budući da je stiglo i još nekoliko dosadašnjih igrača Dugog Sela, uključujući i golmana Denija Kakšu, koji je donedavno branio za Dubravu u drugoj ligi, jasno je da će biti veliki izazov nadmašiti takvu momčad.

Mraclin, međutim, ima svoj put. Svoje ideje i vizije, svoje ciljeve. Ima i jako dobar igrački kadar, ima odličnog trenera, a ima i sve više prijatelja u okruženju. Sad i službeno. Nakon što je potpisana suradnja s NK Bunom, produžena je uspješna suradnja s NK Turopoljem, što jasno govori da Mraclinci pokušavaju i pomagati i okupljati. Zasad im to ide jako dobro, nije loše ni na terenu, ali želja je da to bude i još malo bolje.

– Volim izazove, volim visoko dizati letvicu, vjerujem da ćemo uspjeti u ostvarenju naših ciljeva – poručuje trener Marko Biljan.

Za točno deset dana, 22. srpnja, okupit će svoje igrače i krenuti na posao.

Ova objava Vrbovec sve moćniji, s goričkim pečatom, ali Mraclin slaže novu ozbiljnu priču… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.