Prijava

Vaša prijava

Svečana promocija inženjera goričkog Veleučilišta: ‘Budite primjer drugima i nastavite učiti!’

[]

Članovi obitelji i prijatelji jučer su došli podržati 145 studenata goričkog Veleučilišta koji su na svečanoj promociji slavili završetak svojih studija. Diplomiralo je 117 prvostupnika koji su završili jedan od stručnih prijediplomskih studija i 28 magistra struke koji su završili jedan o stručnih diplomskih studija. Svečanost je održana u prostorima Veleučilišta.

– Vidjeti vas ovdje u ovolikom broju budi u nama osjećaj ponosa i sreće jer imamo čast i zadovoljstvo promovirati još jednu generaciju naših prvostupnika inženjera i magistara inženjera – rekla je početku promocije v.d. dekana dr. sc. Tamara Čendo Metzinger.

Foto: Veleučilište Velika Gorica

Do ovoga trenutka studenti su trebali uložiti puno truda, rada, učenja i uspješnih polaganja ispita. Diplome su kruna svih uloženih napora, nova znanja trebat će moći i znati primijeniti. To je za sve ove mlade ljude jedan novi izazov.

– Iskoristite stečeno znanje na najbolji mogući način, stvaranjem društva i svijeta u kojemu želite živjeti i ostvariti svoje potencijale. Budite primjer drugima, kreativni, odgovorni i profesionalni u poslovnom okruženju, empatični, ljubazni i dostojanstveni. Nastavite učiti, stjecati nova znanja, budite odlučni i hrabri i ne posustajte pred izazovima. Ostanite međusobno povezani, nastavite učiti i istraživati, budite glasnogovornici Veleučilišta Velika Gorica na kojem ćete uvijek biti dobrodošli, a svojom stručnošću i znanjem učinite društvo u kojem živimo boljim mjestom za život – poručila je Čendo Metzinger.

Foto: Veleučilište Velika Gorica

Foto: Veleučilište Velika Gorica

Ova objava Svečana promocija inženjera goričkog Veleučilišta: ‘Budite primjer drugima i nastavite učiti!’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.