Prijava

Vaša prijava

HDZ bira vodstvo stranke: Glasa se i u Velikoj Gorici

[]

Hrvatska demokratska zajednica danas bira najuže vodstvo stranke. Bira se predsjednik, zamjenik predsjednik i potpredsjednici. Na izbore su izašli i gorički članovi ove stranke.

– Na našem biračkom mjestu u Velikoj Gorici, u stranačkim prostorijama Zagrebačka 73 od ranog jutra velike su gužve i pozivamo sve da obave svoju stranačku dužnost i podrže našeg aktualnog predsjednika Andreja Plenkovića i njegov tim. Birališta su otvorena od 8 do 19 sati – poručili su iz goričkog HDZ-a.

Foto: FB HDZ Velika Gorica

Inače, članice i članovi mogu glasati na 569 biračkih mjesta diljem Hrvatske: u općinskim i gradskim organizacijama HDZ-a te u organizacijama HDZ-a gradskih četvrti Grada Zagreba. Članstvo HDZ-a izvan Hrvatske moći će ostvariti svoje biračko pravo na 12 biračkih mjesta. Članice i članovi koji će na dan izbora boraviti izvan mjesta svog prebivališta moći će glasati na biračkim mjestima u GO HDZ-a u gradovima sjedištima županija i u Gradu Zagrebu.

Foto: FB HDZ Velika Gorica

– Nakon niza izazova koji su iza nas, odlučili smo nastaviti s pobjedničkim timom – koji zajedno, skladno i kvalitetno djeluje u vođenju HDZ-a. Hrvatska je danas bolja zemlja nego prije 8 godina. Građani su to potvrdili na izborima za EU parlament, gdje smo osvojili polovicu svih mandata, a prije svega na izborima za Hrvatski sabor – rekli su iz HDZ-a te dodali kako i u iduće četiri godine, uz potporu članstva, žele pokazati kako snažna, konsolidirana, jedinstvena i moderna stranka može pridonositi razvoju Hrvatske na svim područjima.

Ova objava HDZ bira vodstvo stranke: Glasa se i u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.