Prijava

Vaša prijava

Sudjelujte u kreiranju Ljetopisa: Napišite osvrt na gradska događanja, priče iz vašeg mjesta…

[]

Kako brojni događaji ne bi pali u zaborav dolaskom novih, iz izdavaštva Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica pozivaju građane da ih zabilježe i na taj način sudjeluju u obogaćivanju Ljetopisa Grada Velike Gorice za 2024. godinu.

– Opišite i pošaljite nam svoj osvrt na događaj za kojega smatrate da je važan za bogatstvo našega grada i našega kraja. Podsjetite i druge kako su se obilježavali neki blagdani, koji su to društveni događaji, kao i obiteljske priče koje su obilježile povijest vašeg mjesta. Također, tu su i kulturni, sportski i drugi događaji, koji su obilježili ovu godinu u našem gradu i Turopolju, a kojih ste možda i vi bili sudionici – ističu iz Pučkog učilišta koji su naveli i neke smjernice koje bi autori trebali poštivati prilikom pisanja teksta.

Tekstovi će se vrednovati prema kvaliteti i primjerenosti sadržaja, te interesu publike i u odnosu na ostale pristigle radove.

Izdavač se ne obvezuje svaki pristigli tekst objaviti u Ljetopisu, a uredništvo može zadržati tekst za objavu u sljedećem broju Ljetopisa. Osim toga, urednik ima pravo zatražiti ispravak teksta od autora te korigirati tekst uz konzultacije s autorom.

Tekstovi se trebaju dostaviti najkasnije do kraja godine, a uz njih je obavezno priložiti popratne fotografije i kontakt podatke. Dostaviti ih možete e-mailom na izdavastvo@pouvg.hr.

Ova objava Sudjelujte u kreiranju Ljetopisa: Napišite osvrt na gradska događanja, priče iz vašeg mjesta… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.