Prijava

Vaša prijava

Zagrebačka županija u potrazi za pomoćnicima u nastavi

[]

Zagrebačka županija traži 235 pomoćnika u nastavi i jednog stručnog komunikacijskog posrednika koji će biti zaposleni u 40 županijskih osnovnih i srednjih škola, partnera na projektu Prsten potpore VII.

Zainteresirani kandidati, koji zadovoljavaju uvjete Javnog poziva svoju prijavu s traženom dokumentacijom mogu dostaviti do srijede, 31. srpnja na adresu Zagrebačka županija, Upravni odjel za odgoj i obrazovanje, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb ili predati osobno u pisarnicu Zagrebačke županije, u prizemlju na istoj adresi.

Izabrani kandidati sklopit će Ugovor o radu na određeno vrijeme sa školom u kojoj će zasnovati radni odnos.

– Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji zadovoljavaju uvjete, imaju afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvoreni su i odgovorni da se prijave na Javni poziv – ističu iz Upravno odjela za odgoj i obrazovanje.

Inače, projekt „Prsten potpore“ u Zagrebačkoj županiji provodi se devet godina zaredom i omogućava učenicima s teškoćama u razvoju da uz potporu pomoćnika u nastavi sudjeluju u svim odgojno-obrazovnim aktivnostima, kako u redovnoj nastavi tako i u izvannastavnim aktivnostima te se razvijaju u skladu sa svojim mogućnostima.

 

Ova objava Zagrebačka županija u potrazi za pomoćnicima u nastavi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.