Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter! Zlata, Kruno, žene iz Pokupskog, vrtići i nekoliko medalja

[]

Iz tiskare je stigao novi broj Reportera, najdugovječnijih lokalnih novina u Velikoj Gorici, koji se ovog četvrtka na poznatim lokacijama po gradu i okolnim naseljima pojavio u svom 439. izdanju. S novim vijestima, pričama, intervjuima, temama, nagradama, priznanjima i uspjesima naših sugrađana i sumještana.

Donosimo tako priču o povijesnoj odluci za naš grad, onoj koja kaže da će od 1. rujna svi vrtići za roditelje biti potpuno besplatni, čime je Velika Gorica postala prvi veliki grad u Hrvatskoj s takvom odredbom. Osvrćemo se i na prvih mjesec dana s novim prijevoznikom, a govora ima i o ekološkim akcijama, i o sadržajima u gradu, i o Centru za starije…

Predstavljamo i tajnicu KUD-a Nova Zora Zlatu Krznarić, predsjednika DV-a Kuče Krunoslava Milatovića i Klub žena Pokupsko, dobitnike županijskih nagrada i ljude koji su obilježili društveni život svojih mjesta u posljednjem razdoblju. U Zlatinu slučaju to “posljednje razdoblje” uključuje već punih pet desetljeća…

Smjestile su se na stranice ovoga broja i olimpijske pobjednice u zborskom pjevanju, Ansambl Jane, kao i čudesni Dijanić, dva brata i sestra iz Gradića koji dominiraju na natjecanjima u robotici. Svoju priču ispričali su nam i trojica Brežana koji su se biciklima uputili prema Münchenu, a s brega dolaze i junaci naše sportske priče, Jurica Kovačić i Nikola Rak, nova pojačanja NK Vrbovca.

Tu su i savjeti iz naših ljekarni, dnevnik jedne maturantice, kolumna jednog poduzetnika… Za svakoga ponešto.

Ova objava Vani je novi Reporter! Zlata, Kruno, žene iz Pokupskog, vrtići i nekoliko medalja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.