Prijava

Vaša prijava

Dvojka vozi desnom stranom: Mikanović potpisao, dočekao ga – Trofej Turopolja!

[]

Baš kao što i priliči klubu poput Gorice, klubu s gotovo obiteljskom atmosferom, prvo što je Dino Mikanović napravio kad je stigao na stadion bilo je – kava kod Peveca. Bivši, ali i novi suigrač Mario Maloča uputio ga je u stanje stvari u svlačionici, s ponekom rečenicom možda i još malo pripremio za ono što ga čeka, a tek nakon toga novi desni bek Gorice popeo se na kat, odradio potpisivanje, fotografiranje i čestitanje.

“Desni bek Dino Mikanović novo je pojačanje Gorice! Dino je u svojoj karijeri nosio dres Osijeka, danskog Aarhusa, kazahstanskog Kairata te Hajduka u dva navrata pa je ukupno za Bijele upisao 101 nastup, a nakon što mu je istekao ugovor priključio se redovima naše momčadi. Dino, želimo ti puno sreće i uspjeha u novom dresu!”, objavili su iz kluba nakon što je Mikanović već odradio prvi trening s novim suigračima i zadužio dres s brojem dva, koje je u prvoligaškoj eri Gorice dosad nosio samo karizmatični Nigerijac Musa Muhammed.

Priča je procurila u medije i nešto ranije, jer već prije dva dana pojavili su se napisi kako je Gorica u pregovorima s Mikanovićem, kojeg je s druge strane na dolazak u Šibenik nagovarao dojučerašnji sportski direktor Gorice Mario Brkljača. Spominjao se u svemu tome i interes Osijeka, no tijekom petka je potvrđena informacija kako je Dino izabrao Goricu.

Trebat će mu neko vrijeme da ulovi ritam, teško je očekivati da će u pravom izdanju biti već za prvo kolo, koje je na rasporedu za osam dana, ali nije došao baš ni potpuno nespreman. Uz sve ostalo, posljednjih je dana trenirao sa slavonskim niželigašem Mladosti iz Cernika, a sad se prebacuje pod komandu Rajka Vidovića. Nakon što su u Hajduku odlučili da mu neće ponuditi novi ugovor, sa 30 godina, u naponu snage, trebao bi imati dovoljno motiva da pokaže koliko vrijedi…

Na Gradskom stadionu, inače, dočekala ga je ozbiljna gungula, jer u tijeku je juniorski turnir Trofej Turopolja. Na oba pomoćna terena igrao se prvi krug turnira, nakon kojeg smo dobili i sudionike sutrašnjeg finala i utakmice za treće mjesto.

Za trofej pobjednika tako će igrati Dinamo, koji je u skupini bio bolji i od Varaždina i od Maribora, te Lokomotiva, koja je vrh u svojoj skupini uzela remijem sa Slaven Belupom i pobjedom nad Goricom. Kako je Gorica bila bolja od Koprivničana, domaćin turnira će igrati za treće mjesto, i to protiv Maribora, koji je do subotnjeg nastupa došao pobjedom protiv Varaždina.

Ova objava Dvojka vozi desnom stranom: Mikanović potpisao, dočekao ga – Trofej Turopolja! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.