Prijava

Vaša prijava

Za Damirovo izlječenje! Traži se donor koštane srži za 15-godišnjeg Slavonca

[]

Društvenim mrežama ovih se dana širi apel obitelji i prijatelja kojim se traži donor koštane srži za 15-godišnjeg Damira Pejića iz Vukovara. Naime, Damir boluje od visoko rizične akutne limfocitne leukemije, a pronalazak odgovarajućeg donora uvelike bi pomoglo u njegovom izlječenju.

U potragu za donorom uključila se i Damirova Osnovna škola Siniše Glavaševića, a kako stoji u apelu darivatelji mogu biti mlađe osobe od 40 godina bilo koje krvne grupe. Važno je da su osobe zdrave i voljne da pomognu.

Svi koji žele pomoći Damiru na njegovom putu izlječenja i oporavka mogu se javiti telefonom na 01/4600-303 ili doći osobno u Petrovu 3, radnim danom od 7:30 – 19 sati i subotom od 7:30 do 15 sati. Kontaktirati ih možete na e-mail: savjetovaliste@hztm.hr.

Osoba za kontakt je dr. med. spec. transfuzijske medicine Patricija Topić Šestan, važno je napomenuti da je darivanje za Damira Pejića.

– I najmanji korak u našem životu često je velika pomoć u životima drugih – stoji na društvenoj mreži osnovne škole.

Ilustracija: Pexels/Karolina Kaboompics

Ova objava Za Damirovo izlječenje! Traži se donor koštane srži za 15-godišnjeg Slavonca se prvi puta pojavila na cityportal.hr.