Prijava

Vaša prijava

Ekipa Oglede festivala u potrazi je za volonterima koji će im pomoći u realizaciji festivala

[]

Oglede festival, koji će se ove godine održati od 3. do 5. listopada na prostoru Trga kralja Tomislava, u potrazi je za volonterima koji će im pomoći u realizaciji samog festivala.

Kako ističu u svom oglasu pozivaju komunikativne i odgovorne osobe, a koje će imati prilike sudjelovati u produkcijskim zadacima festivalskog programa te će svojim angažmanom i odgovornošću doprinijeti uspješnoj organizaciji i realizaciji festivala.

Nude priliku za rad u dinamičnom i kreativnom okruženju, upoznavanje novih ljudi, stjecanje novih prijateljstava, iskustvo u organizaciji kulturnog događaja, potvrdu o volontiranju po potrebi te osiguran obrok.

– Volonteri ili volonterke će biti uključeni u doček gostiju, asistiranje izvođačima i tehničarima, prisustvovanje i asistenciju u izvedbenim programima, a angažman može uključivati i pomoć pri realizaciji marketinških i logističkih aktivnosti ili produkcijsku asistenciju pri realizaciji programa – ističu organizatori te zainteresirane pozivaju da se jave na mail oglede.festival@gmail.com s naznakom „Volonter“.

Sve što trebate napisati je svoje ime, prezime, godinu rođenja, zanimanje i reći zašto želite volontirati na festivalu.

Prošle godine, svoj doprinos festivalu dale su volonterke iz Volonterskog kluba Ekonomske škole Velika Gorica.

Ova objava Ekipa Oglede festivala u potrazi je za volonterima koji će im pomoći u realizaciji festivala se prvi puta pojavila na cityportal.hr.