Prijava

Vaša prijava

FOTO UBOD Postavili ste ‘klamerice’? Odlično, onda ću parkirati na cestu…

[]

Brojne je stanare Zvonimirove ulice, u samome srcu grada, obradovalo nedavno postavljanje protuparkirnih klamerica na nogostup preko puta poslovnice Zagrebačke banke. Godinama, praktički otkad je poslovnica otvorena, zajedno s pripadajućim bankomatom, ovo je bilo mjesto na kojem su gotovo u pravilu bili parkirani automobili, blokirajući pločnik i zauzimajući dio kolnika…

Tome su u gradskim službama odlučili doskočiti postavljanjem klamerica, što se nameće kao logično rješenje, ali naravno da ne riješava ključan problem u ovom dijelu grada, a to je – parking! Velika je gužva po tom pitanju u cijelom “osmom martu”, a kako drugog rješenja više nema, ima onih koji će ponuditi svoja, malo ekstremna rješenja, pa ležerno – ostati na cesti!

Upališ sva četiri, nasred ceste, skočiš do bankomata i problem riješen… Nema tih klamerica koje mogu zaustaviti vlasnika automobila kojeg smo primijetili koji dan nakon postavljanja protuparkirne zaštite.

Tješi jedino što se ovdje radilo o stranim registarskim tablicama, pa ćemo se nadati da ovo nije rješenje koje će primjenjivati i Velikogoričani….

Ova objava FOTO UBOD Postavili ste ‘klamerice’? Odlično, onda ću parkirati na cestu… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.