Prijava

Vaša prijava

Formula Student Alpe Adria: Doživite pravo trkaće iskustvo kroz auto simulator

[]

Bliži se novo izdanje Formule Student Alpe Adria koje u Hrvatsku dovodi najbrže jurilice mladih inovatora iz cijelog svijeta. Ono što će zasigurno oduševiti brojne posjetitelje je dolazak najjačeg auto simulatora kojeg će sami gledatelji moći isprobati za vrijeme trajanja Formule od 20. do 25. kolovoza na testnom poligonu u Mičevcu.

Uz HeliDrive 6DOF simulator možete doživjeti pravo trkaće iskustvo u najsigurnijim uvjetima. Simulator možete voziti u različitim vozilima, različitim disciplinama te u svim mogućim vremenskim uvjetima. Simulator radi na 6DOF platformi koja simulira sva kretanja kroz 6 osi te tako demonstrira stvarnu silu koja utječe na vozače tijekom utrke. Upravljač je povezan izravnim pogonskim kotačima te prilagođenim hidrauličkim pedalama. Za još bolji doživljaj opremljen je s tri zakrivljena 32“ ekrana. Gledatelji će ga moći isprobati po posebnim uvjetima.

Sedmo izdanje Formule Student Alpe Adria koje se održava na Bugatti Rimac testnom poligonu u Mičevcu bit će najatraktivnije do sada. Izniman interes timova za hrvatsko izdanje Formule Student vidljivo je bilo prije par mjeseci kad je održan kviz putem kojeg je sudjelovanje izborilo 60 najboljih od čak 280 prijavljenih. Sva tri hrvatska tima uspjela su osigurati svoje mjesto na vrućem asfalti poligona u Mičevcu. Mladi inženjeri iz 56 zemalja, od Švedske do SAD-a i Australije bruse posljednje detalje na svojim bolidima kojima će projuriti stazom i pokazati što nas očekuje u skorijoj budućnosti u svijetu automobilizma.

Izvrsna je ovo prilika i za sve gledatelje da se osobno uvjere u savršenstvo izvedbe bolida. Dodatne atrakcije, poput najboljeg simulatora u Hrvatskoj, sadržaji su zbog kojih vrijedi posjetiti natjecanje koje je puno adrenalina, znanja te pogleda u budućnost. Događaj se održava uz podršku Grada Velike Gorice, Turističke zajednice Grada te Zagrebačke županije.

Ova objava Formula Student Alpe Adria: Doživite pravo trkaće iskustvo kroz auto simulator se prvi puta pojavila na cityportal.hr.