Prijava

Vaša prijava

Drugog vikenda u rujnu okupljamo se svi “Pri kotlu v Buševcu”

[]

U Buševcu se po prvi puta sprema natjecanje u pripremi najbolje turopoljske kotlovine. Na inicijativu Društva žena, a u organizaciji Mjesnog odbora, Ogranka seljačke sloge, DVD-a Buševec, NK Poleta i udruge Moj Buševec, u nedjelju 08. rujna održava se manifestacija koju su nazvali “Pri kotlu v Buševcu”.

– Društvo žena imalo je ideju da se sve udruge i društva koje djeluju u Buševcu udruže i da zajedno organiziramo veliko druženje u kojem ćemo promovirati turopoljski kraj, naše mjesto i gastronomiju. Sva su društva objeručke prihvatili ovu inicijativu.  – kaže nam Nikolina Katulić, dopredsjednica Društva žena.

Prijave za natjecanje su već krenule, traju do 01.rujna, a prijaviti se možete kod predsjednice Lidije Rožić na broj 098 905 4658.  Majstori od kotlovine s pripremom će krenuti već od 10 sati, a svi su pozvani na obed u 13 sati.

Foto: Pri kotlu v Buševcu/Društvo žena Buševec

Naravno, kakva bi to fešta bila u Buševcu, a da nema glazbe. Ovog puta za dobar štimung pobrinut će se “Putnici”, a one najmanje očekuju napuhanci, igre, slatkiši…

Mislite li da upravo vi pripremate kotlovinu za prste polizati, prijavite se. A kad se radi o buševskoj kotlovini, tajna je u dobroj volji. – ističu organizatori.

Ova objava Drugog vikenda u rujnu okupljamo se svi “Pri kotlu v Buševcu” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.