Prijava

Vaša prijava

Udarnik te zove: Djevojčice, priključite nam se na rukometu!

[]

Bliži nam se Velika Gospa, a to znači i da ljeto ulazi u svoju završnu fazu, a samim time kreću i lagane pripreme za sve izazove koje poslovično donosi jesen. Tiče se to i posla, i škole, i vrtića, ali i – slobodnog vremena. Odnosno, u ovom slučaju, sporta. Iz ženskog rukometnog kluba Udarnik tako pozivaju sve zainteresirane da im se priključe.

“Ako ste razmišljali o upisu na sport, ne čekajte! Sad je pravo vrijeme da započnete s prikupljanjem informacija ili za početak treniranja!

Upis sada osigurava da Vaše dijete ne propusti važne osnove i da ima cijelu sezonu pred sobom za napredak i učenje. Znamo da su još uvijek praznici, ali to ne znači da ne početi početi s planiranjem sportskih aktivnosti za svoju djevojčicu.

Kontaktirajte nas odmah i saznajte sve potrebne informacije te po povratku s odmora imate informaciju gdje i kad se održavaju probni treninzi. Tako možete iskoristiti priliku da se Vaše dijete upozna s rukometom, da upozna trenere i druge djevojčice te odluči je li rukomet pravi sport za nju!

Slobodno nas kontaktirajte na 098 471 130 ili na e-mail zrkudarnik2000@gmail.com, kako biste dobili više informacija i kako bismo vas mogli obavijestiti o treninzima za generaciju u koju pripada Vaša djevojčica”, objavili su iz Udarnika.

Ako je nekome slučajno promaknulo, riječ je o klubu koji već godinama vrlo kvalitetno radi s mladim rukometašicama, za što potvrde stižu i u vidu plasmana na državne završnice, na kojima su dvije Udarnikove generacije ove godine osvojile sedmo mjesto u Hrvatskoj.

Ova objava Udarnik te zove: Djevojčice, priključite nam se na rukometu! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.