Prijava

Vaša prijava

Vikend radar: Prometne nesreće, vožnja pod utjecajem alkohola, brzina…

[]

Stigli su rezultati akcije koje je velikogorička policija provela tijekom proteklog vikenda. Od petka 09. kolovoza pa do jutros evidentirali su 21 prometni prekršaj, od čega se njih 15 odnosi na ciljane prekršaje koji su bili u fokusu akcije.

Policija je tako utvrdila 2 prekršaja vožnje vozilom pod utjecajem alkohola, 10 prekršaja prekoračenje brzine kretanja vozilom, 2 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje te jedan prekršaj nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje.

Vikend rekorder po napuhanim promilima je 67-godišnjak kojeg je policija zaustavila u subotu u 23:50 h u Ulici Slavka Kolara, a izmjereno mu je od 0,94 promila. Oduzeta mu je vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa te mu je uručen Prekršajni nalog.

Tijekom vikenda dogodilo se 5 prometnih nesreća, od čega 4 sa samo materijalnom štetom, dok je u jednoj lakše ozlijeđena osoba.

Dodajmo još kako je policija cijeli prošli tjedan provodila akciju “Nadzor brzine kretanja vozila” usklađenu s akcijama Europske unije, a utvrdili su 47 prekršaja prekoračenja brzine – 28 prekršaja izvan naselja te 19 prekršaja nepropisne brzine u naselju.

Ova objava Vikend radar: Prometne nesreće, vožnja pod utjecajem alkohola, brzina… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.