Prijava

Vaša prijava

U nedjelju Memorijalni nogometni turnir “Zoran Vrhovac” u Novom Čiču

[]

U nedjelju 18. kolovoza od 10 sati u Novom Čiču starta još jedan Memorijalni turnir Zoran Vrhovac za male nogometaše U-11. Organizator je Dinamo Hidrel. Turnir je startao još daleke 1996. godine a tada su igrali stariji pioniri. Memorijalni je postao 1999. Više o tome pogledajte dolje na priloženom tekstu.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Turnirom su tako godinama prodefilirali kasnije poznati nogometaši, a turnir je 2005. s Radnikom osvojio i Ante Budimir, danas reprezentativac Hrvatske (na priloženoj fotografiji dolje prvi s desna).

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Ove godine na turniru igraju u skupini A): Dugo Selo, Kurilovec, Turopoljac, Polet Buševec i Gradići. U skupini B): Sesvete, Stupnik, Dinamo Hidrel i Mraclin te u skupini C: Dubrava, Vrbovec, Ban Jelačić i Jamnica. Nakon razigravanja po skupinama, najbolji će se plasirati u četvrtfinale a prije finala igra se i za 3. mjesto.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Po završetku turnira, trofeje najboljima dijeli će članovi obitelji Vrhovac. Zoran je bio nogometaš Dinama Novo Čiče u možda i najboljoj generaciji u povijesti, bio je sudionik Domovinskog rata a onda nesretno stradao na radnom mjestu.

Foto: Mato Paviša/Cityportal.hr

Ova objava U nedjelju Memorijalni nogometni turnir “Zoran Vrhovac” u Novom Čiču se prvi puta pojavila na cityportal.hr.