Prijava

Vaša prijava

Banderijalac, Podgutnica, Poculica i Hodalica zovu na druženje

[]

Članovi Maraton kluba Velika Gorica ljetne mjesece provode radno pripremajući poslasticu za sve ljubitelje trail trčanja. Naime, u nedjelju 01. rujna organiziraju prvu Turopoljsku trail utrku na Ključić brdu. Start i cilj je kod Izletišta, a izabrati možete čak četiri različite staze, ovisno o raspoloženju i kondiciji, a to su natjecateljske Banderijalac, Podgutnica, Poculica i nenatjecateljska Hodalica.

– Ovo neće biti samo trkački događaj, nego prilika za lijepo obiteljsko druženje uz malo trčkarajuće ili hodajuće uživancije u prelijepoj prirodi, uz igre i zabavu na velikom uređenom prostoru Izletišta te naposljetku za finu klopicu. Kako bi događaj približili populaciji koja nije trkački raspoložena, osmislili smo stazu Hodalicu koja u dužini od 4 kilometra obilazi šumarke, vinograde i potočiće u okolici Ključić brda, a prolazi uz gater s divljim svinjama te uz uzgajalište jelena. Staza je idealna za obitelji sa školskom, pa čak i predškolskog djecom.  – poručuju iz Maraton kluba.

Foto: Staza Hodalica/Maraton klub Velika Gorica

Najduža i najzahtjevnija staza utrke je Banderijalac, a duga je čak 24,1 km. Zatim slijedi Podgutnica u dužini od 16,5 km te Poculica od 8,2 km. Prijave za puni startni paket traju još danas putem linka. Prijave su moguće i na dan utrke, ali samo za osnovni startni paket.  Na svim stazama bit će postavljene okrijepne stanice na kojima će se posluživati voda, a na nekima i voće, slane i slatke grickalice.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

– Organizacijski tim 1. Turopoljske trail utrke poziva volontere i ljude dobre volje koji su spremni pomoći u pripremi i provedbi utrke, a uz već spomenuti dobar provod na našem bregu, osigurane su stvari koje će boravak na Ključić brdu učiniti lakšim (iće i piće), a svi će volonteri dobiti i lijepe majice za uspomenu. Volonteri su nam potrebni u pripremnoj fazi kod dijeljenja startnih paketa, za vrijeme utrke na okrijepnim stanicama i kao redari na križanjima i skretanjima. – pozivaju organizatori.

Detalje potražite na web i Facebook stranici Maraton kluba Velika Gorica.

Ova objava Banderijalac, Podgutnica, Poculica i Hodalica zovu na druženje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.