Prijava

Vaša prijava

Počinje Zelinska šatorijada: Ponesite šator i provedite vikend u prirodi

[]

Ako volite druženje uz logorsku vatru i kampiranje u šatoru za vikend pravac u Sveti Ivan Zelinu gdje se u parku ŠRC-a sprema 7. Zelinska šatorijada. Cilj manifestacije je opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi, a održat će se od 23. do 25. kolovoza. U tijeku su prijave kako bi osigurali svoje mjesto za šator čije podizanje kreće u petak 23. kolovoza u 16 sati.

Svima koji će sudjelovati, organizatori savjetuju da za svoju obitelj ponesu hranu prilagođenu za boravak u prirodi, a za ručak i večeru bit će i vatre za roštilj.

Ono što je najvažnije od opreme je da ponesete vlastiti šator i opremu za kampiranje, također uzmite i pribor za higijenu, baterijsku svjetiljku, vodu, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervnu odjeću…

– Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade. U sklopu manifestacije organizirat ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu. Zabave nam neće nedostajati – ističu organizatori te dodaju kako su osigurani sanitarni čvorovi kao i licencirani redar za miran i siguran san.

U slučaju lošeg vremena, organizator ima pravo otkazati događaj

 

Ova objava Počinje Zelinska šatorijada: Ponesite šator i provedite vikend u prirodi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.