Prijava

Vaša prijava

‘Dečki su pokazali kako se bori za ovaj klub, zaslužili smo to izjednačenje’

[]

Konačnih 2-2 protiv Osijeka, u trećoj rundi HNL-a, na trenutke je ove nedjelje navečer djelovalo kao pobjeda. Zbog činjenice da se Gorica, koja je prva povela, morala vraćati iz minusa, ali i zbog općeg dojma koji je ostao.

– Po prikazanom u ovih 90 minuta, možda i naša najbolja utakmica od ove tri dosadašnje!

Tako će uvodno u svom komentaru viđenog reći trener Gorice Rajko Vidović, iako je to “možda” čak i višak. Gorica je odigrala sigurno najbolju utakmicu u ovoj i dalje mladoj sezoni, bod protiv ovakvog Osijeka, uz ovakvu prezentaciju, bit će dobar doprinos samopouzdanju uoči svega što slijedi…

– Imali smo neke jako dobre situacije u kojima nismo poentirali, imali smo i vodstvo… Osijek se vratio u utakmicu, pa onda i preokrenuo, ali moji igrači pokazali su karakter, pokazali su kako se bori za klub. Nisu odustajali, borili su se do samoga kraja, i zato mislim da smo zaslužili to izjednačenje – analizirao je trener Vidović i dodao:

– U drugom poluvremenu Osijek je i nakon što je poveo išao po gol, željeli su zabiti treći, ali imali smo i mi jednu mat poziciju. Da je Majstorović čuo Štigleca, išao bi sam u gol… Ali dobro, igrali smo protiv jako dobre momčadi Osijeka i zasluženo smo uzeli bod.

Promjene u ideji igre, ali i u početnih 11, bile su prilično značajne u odnosu na oglede s Varaždinom i Istrom.

– U prve dvije utakmice nismo bili najzadovoljniji, nismo ostavili osobit dojam, nismo bili opasni u završnici… Rekao sam odmah da moramo poraditi na tome da budemo opasniji prema naprijed. Nakon Pule smo se tako odlučili i za promjenu sustava, prešli na 3-5-2, sve kako bismo bili što okomitiji – istaknuo je Vidović i nastavio:

– U ovoj utakmici takvi smo i bili, imali smo ozbiljnije situacije u prvom poluvremenu. U nastavku, nakon što su oni preokrenuli, vratili smo se u 4-3-3, uveli i svježe igrače u sredinu terena, poput Skrbina i Pavlovića, kasnije i Vrzića, i uspjeli doći do gola za 2-2.

S kapitalom od dva boda iz prva tri kola Gorica u idućem kolu ide na najteže moguće gostovanje. U Maksimiru čekaju kum Jakir i njegova ekipa…

Ova objava ‘Dečki su pokazali kako se bori za ovaj klub, zaslužili smo to izjednačenje’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Igrač iz Velike Gorice osvojio 12.000 eura na Lotu

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.