Prijava

Vaša prijava

U Buševec stiže predstava koja se ne propušta: ‘Baka ima dečka?!’ progovorit će o ljubavi, požudi i prevari

[]

Uvijek rasprodana urnebesna predstava ‘Baka ima dečka’ u nedjelju 25. kolovoza stiže u Buševec. Ova komedija Teatra La la land, a u kojoj igraju Asim Ugljen i Miro Čabraja nasmijat će vas do suza. Predstava izaziva oduševljenje kod publike svojom kombinacijom satire i necenzurirane zabave.

Predstava, koja prikazuje prevaranta Tomu i niz humorno-perverznih gospođa u zrelim godinama, potiče publiku na dublje razmišljanje o životu i ljubavi, ali i izaziva na veliki smijeh. Namijenjena odrasloj publici, parovima, obitelji i samcima, “Baka ima dečka?!” postavlja pitanja o prirodi ljubavi, požudi i prevari te nudi uvid u različite aspekte emocionalnih odnosa.

Asim Ugljen, poznat po brojnim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama, utjelovljuje lik Tomu, prvi hrvatski žigolo koji će vas istovremeno osvojiti i izazvati kontroverze svojim avanturama. Miro Čabraja kroz raznolike ženske likove, poput Ksenije, Mire i Matilde. Čabraja ruši stereotipe i pokazuje da su godine samo broj.

Predstava u Domu kulture Buševec počinje u 19 sati, a kako bi osigurali svoje mjesto potrebno je rezervirati ulaznice na broj  098 829 907. Prilog za ulaz je 10 eura.

Foto: FB Teatar La la land

Ova objava U Buševec stiže predstava koja se ne propušta: ‘Baka ima dečka?!’ progovorit će o ljubavi, požudi i prevari se prvi puta pojavila na cityportal.hr.