Prijava

Vaša prijava

Zbog radova ispred srednje škole ulazak na glavna vrata nije moguć

[]

U tijeku su radovi na uređenju platoa ispred zgrade srednjih škola, a koji obuhvaćaju građevinsko-obrtničke i elektroinstalaterske radove. S obzirom kako ulazak u školu preko gradilišta nije dozvoljen, iz Ekonomske škole Velika Gorica javljaju kako je s nadzorom i izvođačem radova dogovoren privremeni ulaz u školu.

On se nalazi pored školskih radiona, a gdje je utabana staza od drobljenog kamena te je osiguran dio kroz gradilište. No, postoji još nekoliko mogućih ulaza koji su prikazani na slici.

– To je trenutno najkraći put do učionica i centralnog dijela škole, na slici označen sa A. Ostaju mogući ulazi kroz glavni ulaz u sportsku dvoranu na slici označen sa slovom B i pomoćni ulaz pored Burek Jure s gradskog parkirališta od strane bazena na slici označen sa slovom C – ističu iz škole te mole sve učenike i roditelje da se kreću u dozvoljenim zonama radi osobne sigurnosti i mjera zaštite na radu koja vrijede na gradilištu.

Podsjetimo kako je ukupna ugovorena vrijednost investicije 690 tisuća eura, a u cijelosti je financira Zagrebačka županija. Ugovoreni rok radova 6 mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

 

Ova objava Zbog radova ispred srednje škole ulazak na glavna vrata nije moguć se prvi puta pojavila na cityportal.hr.