Prijava

Vaša prijava

Bez vode u Podbrežnici i Ulici kneza Ljudevita Posavskog, a radi se i na magistralnom cjevovodu u Gornjem Podotočju

[]

Djelatnici VG Vodoopskrbe otklanjaju kbarove na vodoopskrbnom sustavu pa tako građani Ninske ulice od kućnog broja 1 – 28, Zagrebačke ulice kućni brojevi 142/3, 142/5 i 144 danas u jutarnjim satima, iza 8 sati mogu očekivati privremeni prekid isporuke vode, dok u ostalom dijelu naselja Podbrežnica korisnici mogu očekivati slabiji tlak u vodoopskrbnom sustavu zbog radova na otklanjanju kvara u Zadarskoj ulici.

– Zbog složenosti radova pri uklanjanju kvara ne možemo predvidjeti točno vrijeme završetka radova, no svakako do kraja dana korisnici će imati vode. Za vrijeme trajanja radova cisterna s vodom za piće biti će postavljena u Ninskoj ulici, s povremenim obilascima obiteljskih kuća na Zagrebačkoj ulici i ulici kneza Ljudevita Posavskoga – ističu iz VG Vodoopskrbe.

Također, odvijanje prometa u naselja Podbrežnica bit će otežano zbog položaja na kojem se nalazi kvar.

– Zbog sigurnosti svih sudionika, od prolaznika/pješaka i biciklista, vozača osobnih vozila, pa i samih radnika na gradilištu molimo za pažnju i veliki oprez – poručuju iz Vodoopskrbe.

Također, osim radova u Zadarskoj ulici bit će radovi i na otklanjanju kvara na vodovodnoj cijevi u Ulici kneza Ljudevita Posavskoga tako da će korisnici iste ulice od kućnog broja 1-35 biti bez vode od 9 sati pa sve do otklanjanja kvara. Otklanjanje kvara predviđa se da će biti završeno do 13 sati.

Po završetku radova na Ulici kneza Ljudevita Posavskoga, kreću radovi na otklanjanju kvara na magistralnom cjevovodu u naselju Gornje Podotočje, u tom naselju svi će imati vode, no korisnici istog naselja kao i naselja Kuče, Rakitovec, Turopolje, Buševec, Mraclin i Okuje mogu očekivati slabiji tlak u vodoopskrbnom sustavu.

Jučer, 25. kolovoza u večernjim satima došlo je do puknuća vodovodne cijevi u Velikoj Gorici u Ulici Antuna Cvetkovića između kućnog broja 11 i 19, te na kratko vrijeme korisnici su imali iznenadni prekid isporuke vode, obavijestili su iz Vodoopske te zahvalili svim korisnicima na strpljenju i razumijevanju.

Ova objava Bez vode u Podbrežnici i Ulici kneza Ljudevita Posavskog, a radi se i na magistralnom cjevovodu u Gornjem Podotočju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Popis učenika prvih i petih razreda u školskoj godini 2024./2025.

Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.