Prijava

Vaša prijava

Mirjana Lučić zablistala na Igrama: U mješovitim parovima došla do četvrtfinala!

[]

Krenule su Paraolimpijske igre u Parizu, počelo je, kako kažu najave, po veličini treće natjecanje u svijetu sporta, odmah iza Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu, a počeo je i put naše Mirjane Lučić na istim tim Igrama. Njezinim drugim, izborenih uz više nego zasluženu pozivnicu, a prvi izazovi dogodili su se u četvrtak.

U mješovitim parovima, u kombinaciji s Bornom Zohilom, velikogorička je stolnotenisačica došla do prve dvije pobjede i četvrtfinala olimpijskog turnira. Mirjana i Borna prvo su pobijedili njemačku kombinaciju Rau – Wolf s 3-0 u setovima, da bi u drugom kolu morali otići sve do petoga seta. Poveli su Lučić i Bohil, izjednačio australski par Pellissier – Lei, pa opet naši poveli, opet protivnici izjednačili… Odluka je tako pala u petom setu, u kojem su Mirjana i Borna bili bolji 11-9.

Veliki je ovo uspjeh već sad, to se sa sigurnošću može reći, a eventualni novi korak bio bi uspjeh koji bi se mogao opisati – čudesnim! S druge strane bit će kineska kombinacija Peng – Xiong, a početak tog meča zakazan je za petak u 10 sati.

Sretno, Mirjana, sretno Borna!

Ova objava Mirjana Lučić zablistala na Igrama: U mješovitim parovima došla do četvrtfinala! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.