Prijava

Vaša prijava

Aleks i Bara vraćaju se u Buševec! Ovoga puta s novom predstavom ‘Bankrot’

[]

Iz autorske radionice Aleksandra Lazića proizašla je nova predstava ‘Bankrot’, koja je u svibnju imala svoje premijerno izdanje. Sada, ovaj ludubreški dvojac, nakon ‘Gole istine’ vraća se na kazališne daske Doma kulture u Buševcu.

Bankrot može biti i simpatičan, kažu, a put do njega nikad nije bio lakši. Predstava je puna preokreta i iznenađenja u kojoj se pronalaze i dadme i gospoda i šljakeri i domaćice. Predstava je to u kojoj je krivac više nego očit, a završetak totalno neočekivan.

Predstavu možete pogledati u Buševcu 15. rujna, i to u dva termina. Predstava će biti prikazana u 18 i 20 sati. Sve što trebate je rezervirati svoju ulaznicu na broj 098 829 907 (Nenad).

– Da nam jadni nebi “bankrotirali” osigurali smo im dvije predstave, a vi se potrudite da dojdete i skromnim prilogom od 10 eura podržite sirote glumce – pozivaju organizatori iz Ogranka Seljačke sloge Buševec.

 

 

Ova objava Aleks i Bara vraćaju se u Buševec! Ovoga puta s novom predstavom ‘Bankrot’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.