Prijava

Vaša prijava

Sedam medalja za početak sezone goričkih karataša! Ema Juić i David Lovrinović zlatni u Čakovcu

[]

Gorički sportaši polako se vraćaju u uobičajeni ritam treninga, ali i natjecanja. Članovi Karate kluba Velika Gorica novu sezonu otvorili su turnirom Međimurje open u Čakovcu koji je okupio 813 natjecatelja iz 107 klubova i 12 država. Naši karatisti vratili su se sa sedam medalja.

– Nama je posebno važan ovaj turnir jer je 3. po redu od ukupno 4 bodovna turnira za Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i U21 koje će se početkom listopada održati u Veneciji. U Čakovec su putovali juniori i kadeti koji ‘love’ mjesto za Svjetsko prvenstvo – istaknuli su iz kluba.

Foto: FB Karate klub Velika Gorica

Ukupno su nastupili s 12 natjecatelja u isto toliko kategorija, a osvojili su 7 medalja, od čega 2 zlata i 5 bronci.

–  Osvojili smo 2 velika zlata u režiji Eme Jukić u juniorkama -48kg i Davida Lovrinovića u kadetima -70kg. Oboje su se uz Vitu Hulinu u kadetima -57kg približili tom mjestu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, no ostao je još zadnji i najvažniji turnir, a to je CROATIA OPEN koji se održava već vikend i nosi puno bodova – ističu iz kluba.

Foto: FB Karate klub Velika Gorica

Osim Davida i Eme, medalje su još osvojili Ema Filković u juniorkama -66kg, Nikola Huzjak i Noel Jeromić u juniorima -76kg, Vito Hulina u kadetima -57kg, te Lucija Kirinić u juniorkama -48kg.

Još su nastupili Mia Čunčić, Katja Braica, Nika Mirosavljević, Luka Lukačić i Petar Krešimir Krmpotić, no malo je nedostajalo sportske sreće do medalje.

Foto: FB Karate klub Velika Gorica

Foto: FB Karate klub Velika Gorica

Ova objava Sedam medalja za početak sezone goričkih karataša! Ema Juić i David Lovrinović zlatni u Čakovcu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.